Mark Bode

Hoe we werken

Als business designers werken we op het snijvlak van ondernemerschap en creativiteit, van analytisch en creatief denken. Op dit, vaak schurende, snijvlak ontstaat innovatie.

Business design is van toegevoegde waarde in omgevingen die complex, onzeker en veranderlijk zijn. Vaak multi-stakeholder waarbij het belangrijk is de zaak van verschillende kanten te belichten en de gemeenschappelijke driver te vinden. Wij werken human centric en zijn de partij die de eindgebruiker in de gaten houdt. Visualiseren is gedurende het proces essentieel, zowel om innovaties zichtbaar te maken als om te testen en inzicht te krijgen.

We werken als ontwerpers om te komen tot een goede oplossing of creatief concept. En als ondernemers om te komen tot een goed business model dat geoperationaliseerd kan worden.

In veel gevallen volgen we dit proces:

We zijn business design thinkers en hebben een breed pallet aan service design tools tot onze beschikking. We werken vanuit research, interviews met experts, eindgebruikers en werken dit het liefst visueel uit:

Om een organisatie in te richten gebruiken we een (aangepaste) service blueprint, waarbij de inzichten van de eindgebruikers bepalend zijn voor de operatie en de business case.

Parallel werken we aan de financiele paragraaf die we gedurende het proces aanvullen en bijschaven.

 

← Back

Logo / huisstijl: Luuk Bode. Webdesign & realisatie: All This. Fotografie: Anouk Griffioen.